Bandenhotel zomer/winter banden

De vraag naar winterbanden neemt de laatste jaren enorm toe. Steeds meer automobilisten kiezen voor veiligheid en rijden ’s winters op winterbanden. ‘’Waar laat ik mijn zomerbanden in het winterseizoen en omgekeerd?’’ E+M Carservice heeft hier de perfecte oplossing voor gevonden.

 

Bandenhotel

Wij zorgen voor opslag van de winter/zomerset in ons bandenhotel. De band/wiel combinaties worden in het speciaal hiervoor ingerichte magazijn en op de juiste manier geregistreerd en opgeslagen.

 

Zo werkt het!

Aa het begin van het winterseizoen maakt u een afspraak. Wij verzorgen het wisselen van band/wiel combinatie. Wij zorgen met ons bandenhotel voor verdere afhandeling. Hierbij wordt precies geregistreerd van welke auto en de wielpositie, zodat verwisseling onmogelijk is.

Als het dan weer tijd is voor de zomerset maakt u weer een afspraak. Vervolgens verzorgen wij het wisselen van de zomerband/wiel combinatie. De gedemonteerde wielenset verblijft hierna weer in het bandenhotel. Zo kan, ongeacht het seizoen, zorgeloos en veilig gereden worden.

 

Prijs

De extra kosten zijn gering, omdat de zomerbanden tijdens de winter niet worden gebruikt en omgekeerd. Het enige wat U betaald is € 17,50 voor de montagekosten per keer en € 30,00 voor de opslag in ons bandenhotel per jaar.